Tjenester

Vi skaper og utvikler digitale løsninger som forenkler hverdagen. Vår styrke ligger i å gjøre komplekse oppgaver lettfattelige ved å ha inngående forståelse for mennesker, teknologi og forretningsaspekter.

Vi kan hjelpe deg med

Utvikling av nettløsninger, nettbutikker og applikasjoner

Er du på utkikk etter en digital løsning som ikke bare gir gode brukeropplevelser, men også har evnen til å konvertere? Vi spesialiserer oss på utvikling av digitale produkter og tjenester, inkludert nettsider, webapplikasjoner, forretningskritiske systemer, mobilapper og skreddersydde e-handelsløsninger. 

Vi tilpasser vår designprosess

Vi tilpasser vår designprosess for å møte dine virksomhetsbehov, og det blir en smidig samhandling med deg som oppdragsgiver. Gjennom denne tilnærmingen knytter vi sammen forretningsmodell, strategi og brukeropplevelse på en sømløs måte.

Ulike metoder for utvikling

Designdrevet innovasjon representerer en tilnærming til innovasjon og utvikling som fokuserer på å skape løsninger som er mer relevante, brukervennlige og effektive. Denne metodikken bygger på prinsippene i design thinking, en filosofi som tar utgangspunkt i en grundig forståelse av brukerens behov og situasjon.

Øke trafikk, konverteringer og synlighet

En nettside er en kontinuerlig prosess og blir sjelden komplett. For å sikre vedvarende suksess, samt øke både trafikk og konverteringer, krever det en konstant innsats for å forbedre både brukeropplevelsen og innholdet på nettsiden.

Sikkerhet, drift og ytelse

Sikkerhet på et høyt nivå og optimal ytelse er resultater av vedvarende innsats. Hos Limon Media tar vi oss av kontinuerlig forvaltning for å sikre at løsningen din alltid fungerer på sitt beste. Dette gir deg ikke bare optimale resultater, men også ro i sjelen når natten faller på.

Alle tjenester

UX design

Brukertesting

Digital konsultasjon

Drift og support

Apputvikling

Digital vekst

Visuell profil

Analysering og brukerinnsikt

Webutvikling

Workshop

Nett og E-handelsløsninger

Nettbutikk

Nettsider og ERP systemer

SEO og innhold

Hva kan vi hjelpe deg med?

Du kan også fylle ut skjemaet under så svarer vi deg på telefon eller e-post.