Nett- & E-handelsløsninger

Er du på utkikk etter en digital løsning som ikke bare gir gode brukeropplevelser, men også har evnen til å konvertere? Vi spesialiserer oss på utvikling av digitale produkter og tjenester, inkludert nettsider, webapplikasjoner, forretningskritiske systemer, mobilapper og skreddersydde e-handelsløsninger. 

E-handelsløsninger

En effektiv e-handelsløsning bør operere sømløst for sluttbrukeren gjennom hele kjøpsprosessen, fra utført research til mottak av produkt eller tjeneste. Daglig drift av systemet, inkludert håndtering av ordre, oppdateringer av produkter og produksjon av innhold, bør være enkelt og effektivt. Med flere års erfaring innen utvikling av e-handelsløsninger, besitter vi solid kunnskap om integrasjoner mot ERP-systemer, frakt, betalingssystemer og andre mikrotjenester.

 

Nettsider og digitale løsninger

Uavhengig av målsettingene dine og om du ønsker en enkel eller robust nettside, er vi her for å hjelpe. Vår omfattende erfaring dekker alle typer nettsteder, fra små informasjonsnettsider til mer komplekse løsninger med variert funksjonalitet.

Dette kan inkludere funksjoner for kommunikasjon og informasjonsformidling, bestillinger av produkter eller tjenester, organisering av arbeidsoppgaver, og rapportregistrering. Selv om du ikke har en ren nettbutikk, kan det hende du likevel trenger en betalingsløsning eller muligheten for bestillinger. Enten du ønsker en enkel informasjonsnettside eller en mer tilpasset løsning, kartlegger vi behovene og mulighetene sammen med deg.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Fyll gjerne ut skjemaet, så tar en av oss kontakt med deg!