Drift og support

Sikkerhet på et høyt nivå og optimal ytelse er resultater av vedvarende innsats. Hos Limon Media tar vi oss av kontinuerlig forvaltning for å sikre at løsningen din alltid fungerer på sitt beste. Dette gir deg ikke bare optimale resultater, men også ro i sjelen når natten faller på.

Regelmessige oppdateringer og vedlikehold

Som med de fleste andre ting, krever en digital løsning regelmessig vedlikehold. Kanskje mer enn du tror: Du må holde brannmurer og antivirus oppdatert, kontinuerlig skanne for nye angrepspunkter, og tette alle sårbarheter.

I tillegg krever verktøyene og teknologien som holder løsningen sammen også vedlikehold. Hvis du ønsker å beskytte deg mot angrep, opprettholde høy ytelse og sikre god oppetid, er det ikke nok å bare oppdatere serverne. Hele økosystemet må være proaktivt.

Hvordan jobber vi i Limon?

Vi hoster løsningene vi utvikler selv i vårt eget miljø. Dette betyr at vi, og dermed også du som kunde, har full kontroll over løsningen.

Ved å ha dedikert personell som operativt jobber med drift til enhver tid, kan du være sikker på at dine løsninger får den nødvendige oppmerksomheten når det trengs. I arbeidstiden er det også enkelt å få kontakt med oss.

Egen kontroll over serverne gir også fleksibilitet. Hvis du trenger å sette opp noe som krever litt innsats, som for eksempel en integrasjon med et tredjepartssystem, kan våre dyktige driftspersoner håndtere det og sørge for en smidig prosess.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Fyll gjerne ut skjemaet, så tar en av oss kontakt med deg!