Et selskap med tekniske løsninger

Ny leverandør har fått seg headless cms (b2b) og oss til å drifte/vedlikeholde løsningen. Full integrasjon med Visma.NET.

Kundecase: So Asian AS – Smakfull suksess gjennom digital innovasjon

So Asian AS, en ambisiøs aktør innenfor asiatiske matopplevelser for bedriftsmarkedet, inngikk et strategisk samarbeid med Limon Media AS for å realisere sin visjon om en dynamisk og effektiv nettløsning. Dette samarbeidet førte til ikke bare en smakfull nettside, men også en solid digital plattform optimalisert for salg og effektiv drift.

Ambisiøse Planer: Fra konsept til digital realitet

So Asian AS satte ut på sin digitale reise med et klart mål: å tilby bedriftsmarkedet en unik og autentisk opplevelse av asiatisk mat. Limon Media AS ble valgt som partner for å bygge deres første nettløsning. Utfordringene var komplekse – integrasjon med Visma NET for lagerstyring og utvikling av et headless CMS for å muliggjøre fleksibel publisering. Valget falt på WordPress som publiseringsverktøy, med tilleggsutvikling av et API fra WooCommerce mot Visma NET for sømløs integrasjon.

Teknisk Eleganse: Headless CMS, woocommerce, og visma NET integrasjon

Design og utvikling av nettløsningen var en nøye planlagt prosess. Vi implementerte en headless CMS-løsning, som gir So Asian AS full kontroll over innholdet og samtidig muliggjør sømløs lagerstyring gjennom Visma NET. Woocommerce ble optimalisert og knyttet sammen med Visma NET via et skreddersydd API, noe som muliggjorde en strømlinjeformet arbeidsflyt fra bestilling til lagerhåndtering.

Driftsstøtte: En kontinuerlig garanti for suksess

Etter den vellykkede implementeringen stanset ikke vårt engasjement. Gjennom en omfattende supportplan sørger vi for at So Asian AS sin nettløsning er oppe i drift til enhver tid. Dette inkluderer regelmessige oppdateringer for å forhindre potensielle svakheter og sikkerhetsstyring på server-nivå. Denne helhetlige tilnærmingen gir So Asian AS friheten til å fokusere på kjernevirksomheten og videre utvikling.

Resultater: Suksess på nett og på salgsfronten

So Asian AS har oppnådd en vellykket digital lansering med en nettløsning som ikke bare reflekterer deres smakfulle identitet, men også tilbyr en enkel og sikker handelsopplevelse. Salget har økt, og kundene har respondert positivt på den nye digitale plattformen.

Fremtiden: Videre vekst og innovasjon

Som So Asian AS ser mot fremtiden, er Limon Media AS klare til å støtte dem i videre vekst og innovasjon. Fremtidige planer inkluderer kontinuerlig optimalisering, mulig utvidelse av funksjonaliteter og utforskning av nye digitale initiativer. Vi er stolte av å være en integrert del av So Asian AS sin suksesshistorie og ser frem til å fortsette å hjelpe dem med å oppnå sine ambisiøse mål.

So Asian AS og Limon Media AS har sammen skapt en digital smakssensasjon, hvor teknisk presisjon møter kulinarisk nytelse.

Send oss en melding

Er du interessert i å gå dypere inn i detaljer om en bestemt tjeneste eller produkt? Gi gjerne mer informasjon, og vårt byrå hjelper deg gjerne videre.