Opplev mensen på en ny måte

Gikk i fra å designe/utvikle nettbutikken, til å drifte deres 3 butikker i Norge, Sverige og Danmark.

Kundecase: Sereluna AS – En reise med ny digital tilnærming

Etter to års dedikert samarbeid for å forvandle visjoner til virkelighet, står Sereluna AS som et strålende eksempel på hvordan en grundig tilnærming til design, utvikling og implementering av digital løsninger kan forme en banebrytende online tilstedeværelse.

Prosessens startpunkt: Design og utvikling av nettløsning

For to år siden initierte Sereluna AS en ambisiøs reise med målet om å skape en imponerende nettbutikk som ikke bare var estetisk tiltalende, men også teknologisk avansert. Vi var stolt over å være en sentral aktør i denne prosessen, fra de første designskissene til det endelige utkastet av nettstedet.

Tekniske aspekter som analyse, oppsett av Google Tag Manager (GTM) og Google Analytics 4 (GA4) ble nøye implementert for å skape et solid fundament for datadrevet beslutningstaking. Integrasjonen av Lootly-loyalitetsprogrammet og det avanserte Ongoing ERP-systemet bidro til en sømløs og effektiv drift.

Lansering: Drift og Support av Nettløsningen

Etter vellykket lansering stanset ikke vårt engasjement. Limon Media AS har fortsatt å være en støttespiller for Sereluna AS, ved å tilby pålitelig drift og support for å sikre en feilfri brukeropplevelse. Vår forpliktelse til å opprettholde høy kvalitet og rask respons har gjort oss til en uvurderlig partner i deres digitale reise.

Nye horisonter: Ekspansjon til Sverige og Danmark

Sereluna AS hviler ikke på laurbærene og har nylig tatt steget mot internasjonal ekspansjon. Med to nye nettbutikker rettet mot Sverige og Danmark viser selskapet mot, innovasjon og evne til å tilpasse seg et stadig skiftende marked. Limon Media AS har vært en integrert del av denne ekspansjonsprosessen, fra strategisk planlegging til praktisk implementering.

Forventet suksess: Kontinuerlig drift og support

Som Sereluna AS forbereder seg på å erobre nye markeder, er vi fast forankret i deres reise. Vi er stolte av å fortsette å levere pålitelig drift og support, og ser frem til å være med på å realisere deres ambisiøse mål.

Sereluna AS representerer ikke bare et vellykket partnerskap, men også et bevis på at når visjon, innovasjon og dedikasjon møtes, kan digitale transformasjoner bli virkelighet.

Send oss en melding

Er du interessert i å gå dypere inn i detaljer om en bestemt tjeneste eller produkt? Gi gjerne mer informasjon, og vårt byrå hjelper deg gjerne videre.