kompleksiteter rundt kundehenvendelser

Vi har jobbet tett med Ai finans på design, utvikling og tekniske integrasjoner.


Kundecase: Ai Finans AS – en skreddersydd digital reise

Ai Finans AS, en pioner innen finansielle tjenester, tok kontakt med oss for å løse utfordringer knyttet til deres digitale tilstedeværelse. Det ble starten på en fruktbar samarbeidsreise som har styrket Ai Finans sin posisjon.

Utfordringen: design, utvikling og kundehenvendelser tracking

Vårt samarbeid med Ai Finans begynte med en klar utfordring: optimalisere deres nettløsning og takle kompleksiteter rundt kundehenvendelser og sporingsmekanismer for cookies og personvern. Vi tok utfordringen på strak arm, med fokus på å levere en løsning som kombinerer funksjonalitet, design og overholdelse av personvernbestemmelser.

Design og utvikling: over 1 år med dedikert arbeid

I løpet av det siste året har Limon Media AS hatt privilegiet av å være en aktiv partner i design og videreutvikling av Ai Finans sin nettløsning. Vår tilnærming kombinerte estetisk appell med intuitiv brukeropplevelse, og resultatet var en nettplattform som ikke bare imponerer visuelt, men også gir en problemfri navigasjon for Ai Finans kunder.

Overvinning av kompleksiteter: integrering med Detective API

For å løse utfordringene knyttet til kundehenvendelser og sporingsaspekter, implementerte vi en innovativ løsning. Vi integrerte Ai Finans med et åpent API til Detective, noe som tillot effektiv behandling og analyse av kundehenvendelser. Denne tilpasningen styrket Ai Finans sin evne til å forstå kundeadferd og tilpasse seg dynamiske markedstrender.

Resultater og fremtidige horisonter

Resultatene av vårt samarbeid med Ai Finans er tydelige: en nettplattform som er ikke bare teknologisk robust, men også estetisk tiltalende, og en forbedret evne til å håndtere kundehenvendelser og overholde personvernbestemmelser.

Som Ai Finans ser frem mot fremtiden, er vi stolte av å være en pålitelig partner som har støttet deres digitale reise.

Ai Finans AS og Limon Media AS har sammen skapt et digitalt landskap som er ikke bare funksjonelt, men også tilpasset for å møte de stadig skiftende behovene til en dynamisk bransje.

Send oss en melding

Er du interessert i å gå dypere inn i detaljer om en bestemt tjeneste eller produkt? Gi gjerne mer informasjon, og vårt byrå hjelper deg gjerne videre.