190% økning i salg for Fiskeruta AS

Se hvordan vi jobber med Fiskeruta AS med utvikling, drift og markedsføring.

Kundecase: Fiskeruta AS – En treårslang reise mot digital suksess

For tre år siden begynte Fiskeruta AS sin digitale transformasjon i samarbeid med Limon Media AS, med ambisjonen om å skape en brukervennlig nettbutikk og utvide sin digitale tilstedeværelse. Det har vært en reise preget av tekniske nyskapninger, markedsføringsstrategier og kontinuerlig støtte.

Design og utvikling: fra konsept til nettbutikk

Prosessens første steg involverte design og utvikling av en ny, brukervennlig nettbutikk. Vi ledet an i å implementere tekniske løsninger som Google Tag Manager (GTM) og Google Analytics 4 (GA4), og oppsett av et fordelskunde-program for å styrke kundelojaliteten. Den nye nettløsningen ble ikke bare et digitalt skjulested for produkter, men en engasjerende plattform som reflekterte Fiskeruta AS sitt unike brand.

Drift og Support: En konstant forbindelse

Etter den vellykkede lanseringen har vi vært en pålitelig partner for Fiskeruta AS, med kontinuerlig støtte og drift av nettløsningen. Den daglige driften har blitt håndtert med presisjon, og vår dedikerte support har sikret en feilfri og sømløs opplevelse for Fiskeruta AS kunder.

Markedsføringssuksess: Fra strategi til vekst

Januar 2023 markerte begynnelsen på en ny fase – digital markedsføring. Vi trådte inn som en strategisk partner, bidro med analyser, innholdsproduksjon, kampanjeoppsett og rapportering på Google- og Facebook-annonsering. Resultatet? Fiskeruta AS har opplevd en stabil vekst på over 190%, et bevis på vår felles suksess i å nå målgruppen og skape engasjement.

Fremtiden: En App for vekst

I 2024 retter Fiskeruta AS blikket mot fremtiden med store planer om å bygge en salgsstyrkeforsterkende app. Limon Media AS vil være med på hele reisen, fra design og utvikling til drift av denne innovative applikasjonen. Dette neste skrittet er ikke bare en investering i teknologi, men en strategisk satsing for å styrke Fiskeruta AS sin posisjon som en bransjeleder.

Fiskeruta AS og Limon Media AS har sammen formet en digital suksesshistorie – en historie om vekst, innovasjon og et blikk som stadig er rettet mot fremtiden.

Send oss en melding

Er du interessert i å gå dypere inn i detaljer om en bestemt tjeneste eller produkt? Gi gjerne mer informasjon, og vårt byrå hjelper deg gjerne videre.